Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Tule meille kehittämispäälliköksi!


04.06.

Haemme vahvan liiketoimintaosaamisen omaavaa kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Onko sinulla vahvaa liiketoimintaosaamista ja kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä sekä kehittämishankkeiden valmistelusta ja toteutuksesta? Jos omaat myös erinomaiset yhteistyötaidot sekä hyvän kielitaidon, saatat olla etsimämme uusi kehittämispäällikkö.

 

Tehtävänäsi organisaatiossamme on muun muassa aktivoida ja neuvoa JPYP:n osakasyrityksiä kehittämishankkeiden valmistelussa, rahoitushaussa sekä hankkeiden toteutuksessa. Kehittämispäälliköllä on tärkeä rooli myös yhtiön toiminta-alueen yritysverkostojen kokoajana sekä yritysten kansainvälisyyden ja vientimahdollisuuksien avaajana. Lisäksi kehittämispäällikkö valmistelee alueen yleisiä kehittämishankkeita, kokoaa hanketoimijoita sekä hakee rahoituksia julkisilta ja yksityisiltä tahoilta. Kehittämispäällikkönä sinulle tarjoutuu mahdollisuus myös osallistua kehittämishankkeiden toteutukseen osa-aikaisesti.

 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien sekä alueen yli 20 yrityksen yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Tarjoamme kehittyvän ja innovatiivisen työympäristön, itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden alueen elinvoiman kehittämiseen sekä verkostoitumiseen yritysten ja julkisten toimijoiden kanssa.

 

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus on neljä (4) kuukautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa p. 044 465 9380.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 10.6.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: vesa.alanko-luopa@jpyp.fi, aihekenttään tunnus ”Kehittämispäällikkö”.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito