Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Veikka Gustafsson vierailee Liikunta- ja hyvinvointimessuilla 25.4.


04.03.

 

 

 

 

Suomen tunnetuin vuorikiipeilijä täydentää Liikunta- ja hyvinvointimessujen esiintyjäkaartia

Alajärvellä huhtikuussa järjestettävien Liikunta- ja hyvinvointimessujen jo ennestään nimekkääseen esiintyjäkaartiin on kiinnitetty uusi, julkisuudesta tuttu henkilö. Messuilla nähdään Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti arvostettu vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson.

Heinäkuussa 2009 hän saavutti tavoitteensa nousta kaikille yli kahdeksan kilometriä korkeille huipuille valloittaessaan Gasherbrum I:n japanilais-suomalais-bulgarialaisen kiipeilyryhmän mukana. Näin Veikka on 17:s ihminen maailmassa, joka on kiivennyt kaikille 14:lle yli 8 000 metriselle vuorelle. Veikka onkin tiivistänyt, että sisulla ja yrittämällä pääsee pitkälle. Muun muassa tätä aihetta Veikka käsittelee messuilla, jossa Veikkaa nähdään ja kuullaan esiintymislavalla päivän aikana kaksi kertaa. Samalla Veikka jakaa yleisölle mieleenpainuvimpia muistoja ja tarinoita vuorenvalloitusreissuiltaan.

 

Tänä vuonna messuilla on panostettu erityisen paljon teemaan liittyviin nimekkäisiin esiintyjiin

Tulevat messut ovat jo yhdeksännet Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun, JPYP:n, toiminta-alueella järjestetyt messut. Teema ja paikka ovat vuosittain vaihtuvia ja tänä vuonna teemaksi on valikoitunut liikunta ja hyvinvointi, mikä tuo esille Alajärven kaupungin viime vuosina tekemiä panostuksia liikuntarakentamiseen ja sen tuomaan hyvinvointiin. Messut juontaa muun muassa Elixir-ohjelmasta tuttu, entinen Miss Suomi Satu Tuomisto. Messuilla nähdään myös koko kansan tuntema hiihtäjälegenda Juha Mieto.

 

Messuille odotetaan 5 000 kävijää

Lauantaina 25.4. Alajärven Monitoimihallilla järjestettäville messuille odotetaan noin 5 000 kävijää. Messujen osastopaikkojen myynti on parhaillaan käynnissä.

Varaa oma messupaikkasi tästä!

 

JPYPn kanssa messujen toteutuksesta vastaavat yhdessä Alajärven kaupunki sekä voimisteluseura Alavoli ja

messujen pääyhteistyökumppaneita ovat:

 

OP Alajärvi

OP Koti Järviseutu

Nordautomation

JAPO - Tieto, koneet ja yhteydet / Euronics Alajärvi - sitä on palvelu

K-Rauta Alajärvi

Kesport Alajärvi

Finnlamelli

Alajärven Sähkö Oy


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito