Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Uusia tuulia uuteen vuoteen


10.01.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP) on toiminut nykymuodossaan jo kymmenen vuoden ajan Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä. Yhtiö on perustettu Vimpeliin kuitenkin jo 26 vuotta sitten. Tämän vuoden alusta lähtien palvelumme ulottuu myös Lappajärvellä toimiviin yrityksiin ja yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille. Toivotan Lappajärven lämpimästi mukaan toimintaamme.

 

JPYP:n omistavat toiminta-alueemme kunnat ja reilut 20 yritystä. Yhtiöllä on toimipisteet kaikissa omistajakunnissa, minkä avulla voimme tarjota matalan kynnyksen palvelutarjonnan kaikille neuvontaa tarvitseville. Yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme. Kannattaa olla yhteydessä, kun tarve yritysneuvontaan ilmenee.

Asiakasneuvontamme perustuu ehdottomaan luottamukseen ja puolueettomuuteen. Palvelumme kattaa yrityksen kaikki elinkaaren vaiheet aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen saakka. Omistajanvaihdostilanteissa hyödynnämme muun muassa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntijan palveluja. Sloganimme mukaan haluamme olla mukana yrittäjän arjessa. Toiminnassamme hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme parhaan palvelun mahdollistamiseksi. JPYP:n yrityspalvelut ovat yhtiön toiminta-alueen yrityksille ja kuntalaisille maksuttomia riippumatta yrityksen koosta tai toimialasta. Maaseutuyritysten osalta toimintaamme tukevat kuntien maaseutuneuvojat ja -asiamiehet.

 

Viime vuoden lopussa valmistui uusi strategiamme vuosille 2020–2022. Uudessa strategiassa toiminnan keskiössä ovat entistä tehokkaampi asiantuntijaverkoston hyödyntäminen sekä alueen elinvoiman kehittäminen kiinnittämällä huomiota mm. osaavan työvoiman saatavuuteen. Ilman osaavaa työvoimaa yrityksemme eivät voi kasvaa ja menestyä. Menestyvät yritykset ovat elinvoiman lähde josta hyötyvät alueen kunnat ja kuntalaiset.

 

Toivotan hyvää alkanutta vuotta 2020!

 

Vesa Alanko-Luopa,

toimitusjohtaja


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito