Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Työ etsii tekijäänsä -hankkeen toteuttama aluemarkkinointivideo on julkistettu!


20.10.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n (JPYP) hallinnoima ja Aisaparin rahoittama Työ etsii tekijäänsä -hankkeessa kunnista ovat mukana Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Perho, Soini ja Vimpeli.

Tiedossa on, että muuttovirran suunta on yleisesti pieniltä paikkakunnilta pois päin kohti kasvukeskuksia. Alueellamme on kuitenkin yrityksiä jotka ovat kiinteästi tänne juurtuneita ja joiden tahtotila on pysyä alueella, jos vain osaavaa työvoimaa riittää. Hankealueelta löytyy yrityksiä, joiden kasvun esteeksi on tulevaisuudessa muodostumassa osaavan työvoiman saanti.

 

Aluemarkkinointivideo on tarkoitettu oman markkinoinnin tueksi hankealueen kunnille, yrityksille ja oppilaitoksille, joilla on tarve kertoa alueestamme uusien asukkaiden, opiskelijoiden tai työntekijöiden houkuttelemiseksi. Video kertoo, millaista elämä on täällä ”Super-Suomessa”. Videon tarinan avulla tuodaan esiin alueemme hyvä palvelurakenne, sujuva arki, yhteisöllisyys, luonnon läheisyys sekä monipuolinen modernien yritysten kirjo. Video on haluttu toteuttaa siten, ettei alueen yksikään kunta tai yritys nouse ylitse muiden ja siitä syystä video soveltuu mahdollisimman moneen käyttöön.

Se ei siis missään nimessä ole siis perinteinen eri kuntien esittelyvideo. Videon on ideoinut projektipäällikkö Maria Yli-Sikkilä ja sen käsikirjoituksesta ja toteutuksesta vastaa Susanna Korkiatupa, Loistavaa sisältötoimistosta.

 

Pääset katselemaan videon klikkaamalla kuvaa

 

 

 

Tai tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=huM8VCtqfhA

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito