Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Julkisista hankinnoista vuoropuhelutilaisuuksien sarja 


09.11.

 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy järjestää yhteistyössä alueen kuntien ja Yrittäjien paikallisjärjestöjen kanssa hankintatilaisuuksien sarjan. “Hankinnat ovat konkreettinen yhteistyömuoto yritysten ja julkisten toimijoiden välillä. Vuoropuhelun lisääminen yritysten ja toimialueen kuntien välillä kuuluu Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n ydintehtäviin”, kertoo yritysneuvoja Maria Ahvenniemi. JPYP on ollut pitkään mukana alueen kuntien ja yritysten hankintaosaamisen kehittämisessä ja vuoropuhelun lisäämisessä. Hankintateemaa nostettiin vahvemmin keskusteluun hankintatilaisuuksien sarjalla jo viime vuonna. 

 

Mitä kunnissa hankitaan vuonna 2021?  

Tilaisuuksissa käydään läpi muun muassa teknisen toimialan, sivistystoimialan sekä kulttuurin ja vapaa-ajan toimialojen katsaukset tuleviin toimitila- ja infrahankkeisiin. “Tilaisuuksissa on sisällöllisiä ja toimialoittaisia eroja. Esimerkiksi Alajärven tilaisuudessa kuullaan kaupungin hankintaesittelyn lisäksi Ilmatar Oy:n info Möksyn ja Louhukankaan tuulivoimapuiston rakentumisvaiheesta sekä alihankintatarpeista, ja Soinin tilaisuudessa kuullaan ajankohtaiskatsaus Energiequelle Oy:n edustajien toimesta. Lappajärvellä ohjelmassa on mukana elinkeinotoiminnan ajankohtaiskatsaus”, Ahvenniemi avaa. Vimpelin hankintavuoropuhelutilaisuuden ajankohta on tammikuussa ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin joulukuun aikana 

 

Yrityksiä kannustetaan jättämään muistijälki 

Tilaisuuksissa tarjotaan alueen yrittäjille mahdollisuus tuoda esiin yrityksen ydinliiketoiminta tuotteineen ja palveluineen hankinnoista vastaaville avainhenkilöille. “Ilmoittautumisen yhteydessä yritykset voivat jättää lyhyen kuvauksen toiminnastaan. JPYP koostaa yritysten antamista tiedoista materiaalipaketin hankinnoista vastaaville. Lisäksi kannustamme yrityksiä osallistumaan myös naapurikuntien hankintatilaisuuksiin. Vaikka pienillä paikkakunnilla toimijat tunnistetaan melko hyvin, on silti hyvä muistutella ja nostaa esiin omaa osaamista. Uusi bisnesmahdollisuus voi nimittäin löytyä ihan läheltä”, Ahvenniemi jatkaa. Osa tilaisuuksista järjestetään etäyhteyksin ja osassa mahdollistetaan myös osallistuminen paikan päällä.  

 

Tilaisuuksien ohjelmat ja ilmoittautuminen löytyvät Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n verkkosivuilta: 
 Lappajärven kunnan hankintavuoropuhelu 17.11.

Alajärven kaupungin hankintavuoropuhelu ja Ilmatar Oy:n hankintainfo 18.11.

Soinin kunnan hankintavuoropuhelu ja Energiequelle Oy:n hankintainfo 8.12.

 

Lisätietoja tilaisuuksista 
Maria Ahvenniemi 
puh. 040 569 1693 
maria.ahvenniemi(@)jpyp.fi 

 

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito