Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Järvi-Pohjanmaalla uusi koti yritykselle löytyy julkisesta toimitilapalvelusta


18.05.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu kokoaa seudun vapaat toimitilat ja yritystontit samaan sijaintiin kaikille avoimeen toimitilapalveluun.


Palvelun ensisijainen kohdeyleisö on toimitiloja etsivät yritykset, mutta kuka tahansa voi ilmoittaa sivustolle maksutta oman vapaan yrityskäyttöön soveltuvan kohteensa.

- Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava tilannekatsaus alueen vapaisiin yritystiloihin. Meidän oman henkilöstömme lisäksi toimitiloja ja tontteja ylläpitävät Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien edustajat, alueella toimivat kiinteistövälittäjät Järvi-Suomen OP-Kiinteistökeskus sekä Omakodit Alajärvi. Nyt kun palvelu on julki, toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan myös kaikki yksityiset ilmoittajat, JPYP:n projektipäällikkö Tiina Pelkonen kertoo innoissaan.

 

Toimitilapalvelun käyttöönotto Järvi-Pohjanmaalla on osa Elinvoimaa kuntiin -hanketta, jonka tavoitteena on houkutella seudulle uusia yrityksiä panostamalla vapaana olevien kiinteistöjen markkinointiin.

- Haluamme helpottaa yritysten sijoittumista alueellemme. Sen lisäksi tahdomme auttaa paikallisia yrityksiä sopivien tilojen etsinnässä sekä edesauttaa uusien yritysten syntyä. Tarjoamalla kilpailukykyiset mahdollisuudet yritystoiminnalle voimme vaikuttaa seudun yrityskannan kehittymiseen ja monipuolistumiseen. Se taas luo uusia työpaikkoja ja palveluita niin paikallisille kuin potentiaalisille uusille asukkaille, työntekijöille, yrityksille ja matkailijoille.

 

Mitä jos palvelun kattavasta valikoimasta ei löydy omalle yritykselle sopivaa toimitilaa?

- Kannattaa olla meihin yhteydessä, niin autamme sopivan tilan löytymisessä henkilökohtaisesti, Pelkonen kehottaa.

Voit tutustua Järvi-Pohjanmaan toimitilapalveluun osoitteessa toimitilat.jpyp.fi.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito