Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

JPYP:n uudeksi yritysneuvojaksi on valittu Maria Ahvenniemi


28.04.

JPYP:n toiminta on tänä vuonna laajentunut kattamaan Alajärven, Soinin ja Vimpelin kuntien lisäksi myös Lappajärven kunnan yritysten elinkeinopalvelut. Lappajärveläinen Maria Ahvenniemi aloittaa tehtävässään 4.5. Ahvenniemi työskenteli aiemmin vuosia Into Seinäjoen palveluksessa. Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Koulutukseltaan Ahvenniemi on yhteiskuntatieteiden maisteri.

 

 

– Minulla on pidempään ollut toive työskennellä oman lähialueen ja sen yritysten menestystä varten, ja nyt toive konkretisoituu. Uuden aloittaminen tuntuu hyvältä ja innostavalta. Työn aloitus osuu keskelle poikkeuksellisia olosuhteita, mikä vetää kyllä nöyräksi.

– Samalla uskoni maaseutumaisten seutujen elinvoimaisuuteen ja tulevaisuuteen on kuitenkin vahvistunut. Tarvitaan uudenlaista, rohkeaa ajattelua ja tekemistä, hän sanoo.

– Odotan tiivistä yhteistyötä alueen yritysten, kunnallisten toimijoiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Toimenkuvaani JPYP:llä kuuluu yritysneuvonnan lisäksi kehittämistehtäviä, joiden parissa pääsen varmasti mielenkiintoisiin keskusteluihin, aloitteisiin ja konkreettiseen toimintaan yhteistyössä muiden kanssa.

– Toivon, että alueemme yritykset ovat ideoineen ja mieltä askarruttavine ajatuksineen matalalla kynnyksellä yhteydessä sekä minuun että muihin JPYP:n asiantuntijoihin. Tavoitteena on tavata ja tutustua mahdollisimman moneen henkilökohtaisesti myös kasvotusten, kun tilanne sen sallii.

 

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito