Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Alajärven Yrittäjät ry käynnistää #joulualajärveltä -somekampanjan


23.11.

Alajärven yrittäjien perinteinen joulunavaus Alajärven palotorilla on jouduttu perumaan vallitsevan tilanteen vuoksi.  Yrittäjät haluavat kuitenkin tilanteesta huolimatta tuoda joulumieltä alueen asukkaille ja samalla luoda uskoa paikallisille yrittäjille. #joulualajärveltä- somekampanjan tavoitteena on kääntää joulushoppailijoiden katseet oman paikkakunnan tarjontaan ja tuoda näkyvyyttä Alajärven laajalle kauppa- ja palveluvalikoimalle.

 

Tekemällä jouluostokset oman paikkakunnan kaupan- ja palvelualan yrityksissä pystytään vaikuttamaan siihen, että alueella palvelut säilyvät myös jatkossa. Paikalliset yritykset tarvitsevat tukea nyt enemmän kuin koskaan! Alajärven Yrittäjät korostavatkin tänä vuonna aivan erityisesti sanomaa: Älä osta sieltä mistä halvimmalla saat. Osta sieltä missä pienelläkin ostoksellasi on suurin merkitys!

 

Kampanjaan pääsee osallistumaan Alajärven Yrittäjien facebook sivuilla lisäämällä kampanjailmoituksen alle kommenttikenttään sen alajäarveläisen liikkeen, missä osallistuja kävi ostoksilla sekä kommenttin loppuun tunnisteen #joulualajärveltä.  Mitä useammassa liikkeessä osallistuja käy ja mitä useamman kommentin hän lisää, sitä suuremmat mahdollisuudet on voittoon. Jokainen kommentti toimii ”arpalipukkeena”.

 

Arvontaan voi somekampanjan lisäksi osallistua myös asioimalla myymälöissä ja palvelualan yrityksissä. Ostoksia tehdessä kassalta saa arvontalipukkeen, jolla pääse osallistumaan arvontaan.

#joulualajärveltä -kampanja on voimassa perjantaihin 11.12.2020 asti. Arvonta suoritetaan 14.12.2020

 

Arvonnassa palkintona:

1 kpl 100 euron lahjakortti

4 kpl 50 euron lahjakortteja.

Lahjakortit voi käyttää haluamassaan Alajärven kaupan- ja palvelualan yrityksessä.

 

Kampanjan mahdollistavat:

Alajärven Yrittäjät ry, kaupan kehittämisryhmä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito