Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Uutiset

Alajärvellä Vuoden Yritykseksi valittiin Rinteen Putki Oy


26.11.

Yrityksen perusti Paalijärvelle vuonna 1976 Harri Rinne, oltuaan sitä ennen töissä vieraan palveluksessa. Yrittäjyys kiinnosti ja niinpä mies alkoi työllistää itsensä yrittäjänä.

 

Jo vuonna 1979 työtä alkoi olla sen verran, että tuli aika rakentaa halli Alajärven keskustaan sisääntulotien varteen. Tuolloin saatiin isommat tilat sekä myymälä ja palvelukseen otettiin ensimmäiset ulkopuoliset työmiehet.

 

Kun perheen lapset menivät kouluun, tuli vaimo Pirjo työhön mukaan huolehtimaan toimistotöistä. Pikkuhiljaa töiden pääpaino alkoi siirtyä teollisuuden puolelle ja kun yrityksellä on parhaimmillaan ollut 13 työntekijää, kertoo jo se että alueen teollisuudesta on löytynyt tärkeät yhteistyökumppanit.

 

Vuosien varrella perheen poika Marko kulki isänsä mukana töissä. Eipä siis ihme, että Marko ei joutunut pohtimaan alanvalintaa, vaan perheyrityksen jatkaminen oli hänelle itsestäänselvyys. Alan opintoihin hän lähti Lapualle, kuten isänsä aikanaan, ja valmistuttuaan 1997 tuli vakituisesti yrityksen palvelukseen.

Viime vuonna yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja Markosta tuli sen toimitusjohtaja. Aika näyttää, tuleeko Markon lapsista seuraava sukupolvi yritykseen?

 

Tällä hetkellä yrityksessä on neljä ulkopuolista työntekijää ja työllistävin sektori on teollisuus. Työtä tehdään pääsääntöisesti Alajärvellä ja lähikunnissa.

 

 

 

Alajärven Vuoden yrittäjä valinnasta uutisoi Torstai-lehti. Pääset juttuun tästä.

 

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito