Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Tapahtumat

Soinin kunnan hankintavuoropuhelu ja Energiequelle Oy:n hankintainfo
8.12.2020

 

Tule kuulolle ja nosta yrityksesi ydinosaaminen esille hankintatilaisuudessa 8.12.  Aamupalatilaisuuden ohjelmassa ovat Soinin kunnan vuodelle 2021 suunnitellut hankinnat ja investointikohteet sekä Energiequelle Oy:n info Konttisuon tuulivoima-alueen rakentumisesta. Sinulla on mahdollisuus esitellä yrityksesi ja palvelusi hankinnoista vastaaville toimittamalla lyhyt kuvaus yrityksesi toiminnasta ilmoittautumisen yhteydessä. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.  

 

Päivän ohjelma: 

klo 8.00 - 8.10 Tervetuloa!  
Avaussanat // Johanna Rannanjärvi, kunnanjohtaja Soinin kunta

 

Klo 8.10 - 9.00 Mitä on suunnitelmissa hankkia vuonna 2021?  

Yleiskatsaus teknisen toimialan tuleviin hankintoihin ja hankintamenettelyihin // Risto Rinne, tekninen johtaja Soinin kunta 

 

Keskustelua ja kysymyksiä.  

 

Klo 9.00 - 10.00 Energiequelle Oy hankintakäytännöt ja –tarpeet 

Mitä hankitaan tuulivoimalan seuraavassa vaiheessa? Millaisille ratkaisuille on kysyntää? Millaisia hankintakäytäntöjä Energiequelle Oy:llä on? 

Hankekehitysjohtaja Atte Lohman  

 

Energiequellen Oy:n operoiman Konttisuon tuulivoima-alueen rakentamisesta on tehty investointipäätös ja hankkeen rakennustyöt ovat käynnistyneet heinäkuussa 2020.  Hankealueelle rakennetaan seitsemän voimalaa, joiden on tarkoitus aloittaa sähköntuotanto 2021/2022. 

 

Energiequelle Oy:n puheenvuoro tapahtuu etäyhteyden kautta Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujilta pyydetään lyhyt yrityksen ja tarjoaman esittely. JPYP Oy koostaa näistä yhteisesitteen Energiequellen Oy:n sekä Soinin kunnan käyttöön.   

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoja tilaisuudesta
Maria Ahvenniemi
p.0405691693
maria.ahvenniemi(@)jpyp.fi

 

 

  «Takaisin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito