Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu

Tapahtumat

Imagolla elinvoimaa ja Yrittäjätreffit
Vimpelin yhteiskoulu
27.3.2019

Tilaisuuden teemana on positiivinen kehittäminen, elinvoima kuuluu kaikille ja miten imagolla voi lisätä elinvoimaa! Ajattelutavan muutos, yhteinen kehittäminen ja samalla verkostoidutaan muiden kanssa. Entä miten varmistamme elinvoiman säilymisen maakunnan reuna-alueilla? Miten voimme erottua kiinnostavana ja varteenotettavana alueena kasvukeskusten rinnalla! Tilaisuus on tarkoitettu kuntalaisille, kuntapäättäjille ja tietysti yrittäjille! 

 

Luennoitsijoina ja puhujina mm. CrazyTownin asiantuntijat, elinkeinoministeri Mika Lintilä, Mikko Kalliola, ja tietysti tutut paikalliset kyvyt tavattavissa ja halattavissa! ;-) Vimpelin uusi kunnanjohtaja Sami Gustafsson mukana paneelikeskustelussa.

 

OHJELMA:

 

Osa 1
16.00 Ovet aukeaa, 
tapahtuma alkaa, ilmoittautuminen.

16.15 Petra Pulkkinen, Crazy Town: Uusi työ - Minkälaista on työ tulevaisuudessa?

17.30 Väliaika: (Ilmoittautuminen jatkuu) Ruokaisaa välipalaa, täytekakkua ja kaffetta alà Kultahehku. Täytekakkukahvit tarjoaa 80-vuotta täyttävä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät! 

 

Osa 2 (voit tulla myös vain loppuosaan seminaaria)
18.00 Heikki Risikko, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry

PANEELIKESKUSTELU: Mitä on elinvoima maakunnan reunalla tai pienissä kunnissa? Kenelle sen edistäminen kuuluu?
Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö, Sami Gustafsson, Vimpelin kunta, Susanna Korkiatupa, Vimpelin Yrittäjät ja Kati Pasto, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

18.30 Mikko Kalliola, Imagolla elinvoimaa! 

n. 19.40 - 20.30, Loppukeskustelua & Yrittäjätreffit

 

Seminaarin järjestämisessä mukana:Vimpelin Yrittäjät, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy, Elinvoimaa kuntiin -hanke, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry.

 

Ilmoittautumista pyydetään tarjoilun järjestämistä varten

  «Takaisin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito